TORNA LA FESTA MAJOR D’ESTIU DE VILA-SECA

A poc a poc el món de la Cultura Popular torna al seu lloc, als carrers i les places dels pobles i ciutats. L’estiu del 2019 el BDV, qui sap si anticipant-se al que passaria…, va celebrar el seu 30è aniversari amb una sèrie d’actes per recordar. L’any passat, a causa de la pandèmia, Vila-seca no va poder gaudir de les activitats previstes per la seva Festa Major d’Estiu.

Per sort, aquest 2021 podrem tornar a celebrar les festes de Sant Jaume, patró de la Pineda, i de Sant Esteve, patró de Vila-seca. Per fer-ho, s’han adaptat els actes a les restriccions i normes marcades pel PROCICAT. Totes les actuacions tenen un format estàtic, amb un espai delimitat i amb control d’aforament. Tot i això, no cal reservar entrades prèviament, es podrà entrar fins a omplir el recinte.

Començarem a La Pineda, el dissabte 24 de juliol, a les 22h, amb una doble actuació, primer el Ball Infantil farà un seguit de lluïments i després, el Ball Adult s’encarregarà d’acabar  amb una gran carretillada. Tot seguit, el Castell de Focs posarà el punt final a la nit d’espurnes i pólvora de La Pineda.

El divendres 30 de juliol ens trobarem a les 20:30h a Vila-seca, al Parc de la Riera, per veure l’actuació dels petits de la colla.  El diumenge 1 d’agost participarem en la tanda de lluïments del Seguici Tradicional, podreu veure a tot el Ball de Diables de Vila-seca, petits i grans, acompanyats de la resta d’elements de Cultura Popular de Vila-seca.

Per acabar aquesta atípica, però desitjada celebració, el dimarts 3 d’agost el Ball de Diables de Vila-seca actuarà al Parc de la Riera. Seguidament hi haurà el Castell de Focs i s’acomiadarà de la Festa fins a l’estiu vinent.

Si no us voleu perdre cap de les nostres actuacions, us podeu descarregar el calendari que us hem preparat, o bé, visitar la nostra agenda i sincronitzar els actes amb el calendari del vostre telèfon mòbil.

 

 

Ara més que mai, la Cultura Popular us necessita! FOC!!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *